Slide 1

DEN DĚTÍ NA IN-LINE BRUSLÍCH

Hry, soutěže a odměny pro děti

Slide 2

Mistrovství ČR ve freestyle bruslení juniorů

Freestyle slalom, Speed slalom, Free jump, Jam

Slide 3

Příměstské tábory in-line bruslení

V prostředí městského parku, spousta kamarádů, her a zábavy

previous arrow
next arrow

Kolečkové brusle K2 2016 – radost z pohybu i jízdy

inline brusle k2Kolečkové brusle, a dovádění na nich, je velice oblíbená radost dětí - nenechte se ale mýlit. In-line bruslení je vhodné pro každý věk a každého, kdo chce rozpohybovat své tělo. Záleží jen na vás, zda chcete jen pomalu bruslit krajinou a kochat se přírodou, nebo zažít požitek z adrenalinové jízdy.  Čerstvé maminky uspávání své ratolesti v kočárku mohou spojit nejen s procházkou, ale také projížďkou na bruslích a skvěle tak shodit nechtěná kila. Zajezdit si můžete sami a odreagovat se nebo vyrazit s celou rodinou vstříc společným zážitkům.




Zapracujte na kondičce s novou kolekcí bruslí K2 2016

inline bruslarBruslení přináší nejen relaxaci a pobyt na čerstvém vzduchu,  ale pokud mu propadnete na celé čáře, dokonale a snadno si vytvarujete svou postavu, posílíte organismus, zpevníte svaly a zhubnete i nějaké to kilo. Brusle jsou lehké i skladné, snadno je tak vezmete s sebou na výlet autem a díky kvalitní síti cyklostezek v naší zemi si můžete zabruslit v podstatě kdekoli. A přibalit si je můžete i na dovolenou k moři. Nová kolekce bruslí K2 2016 vám radost z jízdy ještě umocní díky propracovaným technologiím jakou je například patentovaná měkká bota Softboot. Ta se dokáže vytvarovat přesně podle tvaru vaší nohy a dokonale tak sedí i větrá zároveň. I dlouhá jízda se pak stává komfortní, bez nepříjemných otlaků nebo pocitů těžkých nohou. „Pohodlí je při bruslení důležité a proto brusle K2 vždy najdete ve variantě pánské a dámské s ohledem na skutečnost, že ženská a mužská noha má odlišný tvar. Výbavou jsou však boty v každé kategorii naprosto shodné. Čím se liší je atraktivní vzhled a barevné provedení, které si můžete osobně prohlédnout a brusle také vyzkoušet“, zve k návštěvě showroomu na Praze 9 Mirek Menšík z internetového obchodu GIVE.cz.

 

Brusle pro začátečníky K2 2016

Dámské in-line brusle K2 ALEXIS BOA 2016Začátky jsou těžké, ale kolečkové brusle K2 vám je zpříjemní i ulehčí. Pro první bruslařské krůčky jsou nejlepší brusle s průměrem koleček 80 mm. Díky menší velikosti koleček jsou brusle lépe ovladatelné, protože rychlost, které můžete dosáhnout, je nižší než u koleček větších. Uvazování na klasickou tkaničku také zatím postačí. Kromě atraktivního vzhledu dámské brusle  K2 ALEXIS 80 2016 tak i pánské  K2 F.I.T 80 2016 disponují kvalitními ložisky, plastovým rámem a dlouhou životností ložisek s protiprachovou úpravou.







Brusle pro zkušenější bruslaře K2 2016

Pánské in-line brusle K2 F.I.T. BOA 2016Damské in-line K2 VO2 90 BOA W 2016Získali jste potřebnou stabilitu, rovnováhu a bruslení se stalo vaší zálibou, bez které nemůžete být, a každá volná příležitost vás láká vyrazit ven na brusle? Pak je čas pořídit si brusle s rychlejšími kolečky 84 mm a lepší výbavou. Díky této řadě snadno svou jízdu posunete o úroveň výše, rám bruslí je totiž připraven k osazení kolečky o průměru 90 mm, jednoduše tak z bruslí vykouzlíte nové a rychlejší. Dámské brusle K2 ALEXIS BOA 2016  a pánské  K2 F.I.T BOA 2016 vynikají upínacím systémem Boa, kdy pouhým otočením kolečka utáhnete brusli po celé její délce a stejně snadno i vyzujete. Kvalitní kolečka s tvrdostí 80a skvěle tlumí vibrace což oceníte při pravidelné i každodenní jízdě. Pánské brusle K2 F.I.T PRO 84 2016 a dámské provedení  K2 ALEXIS PRO 84 2016 disponují rychloupínacím systémem Speed Lacing ukrytém v jazyku brusle. Lehký a odolný hliníkový rám spolu s kvalitními ložisky zvyšují komfort při jízdě.

 

Bruslete jako profík s bruslemi K2 2016 pro pokročilé

Pánské in-line brusle K2 VO2 90 BOA M 2016 Kolečka o průměru 90 mm v lehkém hliníkovém rámu a jedinečný systém ventilace Vortech – to jsou brusle K2 2016 pro pokročilé. Díky ventilaci Vortech bota brusle dokonale větrá a dýchá, pocení tedy vaši radost z jízdy nepokazí. Dámské in-line brusle K2 VO2 90 PRO W 2016Upínání Boa u dámských bruslí  K2 VO2 90 B0A W 2016 a pánské  varianty K2 VO2 90 BOA M 2016 spolu se špičkovými ložisky ILQ 9 Classic Plus s protiprachovou úpravou vydrží i velkou zátěž a vaši jízdu nijak neomezí. Rychloupínací systém Speed Lacing u dámských bruslí K2 VO2 90 PRO W 2016 a pánských K2 VO2 90 PRO M 2016 udrží tkaničku na svém místě, a kvalitní ložiska i samotná kolečka vydrží i vysokou zátěž, bez snížení pohodlí i rychlosti z jízdy.

 


In-line brusle K2 VO2 100 X PRO 2016Inovativní a revoluční technologie Hi-Lo u bruslí  K2 VO2 100 X PRO 2016 pak z vaší jízdy na bruslích vykouzlí dokonalý zážitek. Rám umožňující osazení dvou typů koleček – vpředu 2 x 90 mm a 2 x 100 mm vzadu – vykouzlí z vaší jízdy potřebnou rychlost, zároveň ale velice dobrou ovladatelnost i při vyšší rychlosti.

(PR článek)